Vernieuwde showroom

Een tijdje geleden vertelden we u al meer over de leegverkoop van onze showroom in de maanden april en mei. Dit doen we allemaal om plaats te maken voor een nieuwe collectie aan kwalitatief, luxueus en vooral betaalbare meubels en woonaccessoires. Vanaf juni hebben we een vernieuwde showroom, waar u de nieuwste woontrends, modellen en stoffen kunt bewonderen en aanschaffen. We vertellen u meer over onze collectie, merken en mogelijkheden.

Nieuwe collectie

Bij D!Zit kunt u vanaf juni de nieuwe collectie bewonderen en aanschaffen. In ons assortiment hebben we stijlvolle banken, diverse salon- en eettafels, dressoirs, comfortabele fauteuils, hoge en lage stoelen en zelfs bedden. Daarbij horend hebben we ook diverse woonaccessoires, zodat u uw woonkamer, eetkamer en/of slaapkamer stijlvol kunt inrichten. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en staan onze medewerkers klaar om uw beleving en wensen te bespreken. Wij gaan graag met u in gesprek en komen indien gewenst bij u langs voor een advies op maat. Zo helpen we u aan de meest stijlvolle meubels die in uw ruimte optimaal tot zijn recht komen.

Nieuwe collectie, dezelfde vertrouwde merken

Wat goed is, hoeft niet veranderd te worden. We ruilen de oude collectie dan wel in voor een nieuwe, maar we bieden wederom met name het meubelmerk Macazz aan. Deze handgemaakte meubels kenmerken zich door een hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op elk type interieur. Daarnaast hebben we nieuwe sfeervolle verlichting van Stout, mooie nieuwe afbeeldingen op plexiglas van Cobra Art en stijlvolle shutters van Jasno. Het assortiment is lekker uitgebreid, dus kom snel eens langs in onze showroom om u te laten inspireren.

Inspiratie opdoen?

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen. Onze medewerkers staan klaar om u alles over de nieuwe collectie te vertellen. Ook komen zij graag bij u op locatie langs voor een gedegen advies op maat. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is en wilt u alvast inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze gerealiseerde projecten.

Shop vanaf nu de nieuwe collectie

Vanaf juni shopt u de nieuwe collectie van dezelfde betrouwbare kwaliteitsmerken bij D!Zit. Doe nu alvast inspiratie op door een kijkje te nemen bij onze gerealiseerde projecten en kom binnenkort gezellig langs in onze showroom. Heeft u een vraag of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op.