Vakantie voorbij, tijd voor nieuwe meubels

De vakantieperiode is inmiddels voorbij en dat betekent dat het ‘normale leven’ gaat beginnen. Nu de vakantie voorbij is, kunt u bij D!Zit terecht voor nieuwe meubels. De showroom is namelijk weer geopend. Dus wilt u het tweede deel van 2019 goed beginnen met een mooie nieuwe look en feel in huis? Dan bent u bij D!Zit van harte welkom in onze vernieuwde showroom.

Nieuwe frisse look na de vakantie

Na de vakantie begint gevoelsmatig het nieuwe begin van het jaar. Om dit goed van start te laten gaan kunt u kiezen voor een nieuwe frisse look in huis. D!Zit heeft immers een prachtige nieuwe collectie met topmeubels, van banken tot tafels en van dressoirs tot fauteuils. Daarmee creëert u een nieuwe wind in huis waar u de nieuwste trends tentoon kan stellen. Beter kunt u de periode na de vakantie niet starten. In de showroom in Eindhoven vindt u diverse nieuwe meubels.

Ruim assortiment aan topmerken meubels

Onze vernieuwde showroom bestaat uit diverse collecties meubels van de grootste merken. U vindt een ruim assortiment aan banken, stoelen, tafels en bedden. Hier stellen we de nieuwste woontrends, modellen en stoffen tentoon waar u uit kunt kiezen. Zo hebben we in onze showroom in Eindhoven meubels van het merk Macazz, dat veel tijdloze handgemaakte meubels maakt. Maar ook sfeervolle verlichting van Stout, plexiglas kunst van Cobra Art en shutters voor de ideale lichtinval in huis van JasnoShutters.

Maatwerk meubels leveren

Naast de diverse merken meubels kunnen we bij D!Zit ook maatwerk voor u leveren. Zo kunt u tafels in de juiste afmetingen bij ons krijgen die perfect passen binnen uw interieur. Op deze manier krijgt u de gewenste meubels op de juiste maten en kunnen we uw interieurwensen vervullen. U krijgt natuurlijk de beste indruk van onze meubels door ze van dichtbij te bekijken. Daarom bent u altijd welkom in onze vernieuwde showroom, die na de vakantie weer geopend is voor een nieuwe look in huis.

Op zoek naar nieuwe meubels?

Bent u op zoek naar nieuwe stijlvolle meubels? Heeft u van de zomer op vakantie inspiratie opgedaan voor een nieuw interieur? Kom dan snel eens langs in de showroom van D!Zit om verdere inspiratie op te doen en meubels te kiezen die passen bij uw smaak en wensen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We bekijken graag hoe we u verder kunnen helpen.