Oktober woonmaand bij D!Zit

De herfst is begonnen en dus het weer tijd voor de oktober woonmaand. Bij D!Zit hebben we een ruim aanbod aan meubels om uw huis weer kleur te geven in de oktober woonmaand. In onze vernieuwde showroom vindt u voor ieders interieurwensen geschikte meubels die passen in uw huis. U bent dus van harte welkom bij D!Zit.

Maak uw huis gezellig

De avonden worden korter, het wordt kouder en het herfstweer geeft u alle reden om lekker op de bank te kruipen. Des te meer reden om tijdens deze knusse avonden uw huis te voorzien van een gezellige sfeer. Dit doet u uiteraard met de aankleding van uw huis. D!Zit biedt u verschillende meubels, van banken en stoelen tot tapijten en tafels, gevoed door de nieuwste trends. Zo maakt u uw huis sfeervol en aangenaam, precies wat u tijdens de start van de herfst nodig heeft.

Verlicht uw huis

Nu het weer vroeger donker gaat worden creëert het juiste licht in huis een prettige sfeer. Bij D!Zit hebben we een ruime collectie van Stout Verlichting om uw huis te verlichten. Dankzij strak design, opvallende materialen en bijzondere vormen wordt uw huis verlicht op een speciale manier. Geen donker plekje in huis wordt overgeslagen. Dat maakt het een stuk fijner om ’s avonds in huis te zijn.

Laat u inspireren in onze showroom

Zoekt u naar een nieuwe indeling voor uw woonkamer, wilt u de boel eens omgooien of is uw interieur simpelweg toe aan vervanging? In onze showroom staan onze meubels stuk voor stuk uitgestald om te zien wat het voor uw woning kan betekenen. Laat u dus vooral inspireren in onze showroom en vind de meubels die bij u passen. U vind in onze woonwinkel in Eindhoven luxe design meubels die eigentijds zijn en passen bij ieder interieur. Genoeg reden dus om tijdens de oktober woonmaand naar D!Zit te komen.

Kom tijdens oktober woonmaand eens langs

Wilt u nieuwe stijlvolle meubels om uw huis weer gezellig te maken voor de koude maanden? Kom dan tijdens de oktober woonmaand naar D!Zit in Eindhoven. Ruime collecties designmeubels van diverse merken als Macazz en Cobra Art zijn te bezichtigen in onze showroom. Kom eens langs en vindt de juist aanvulling voor uw interieur. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.