Macazz

In onze winkel verkopen we de meubels van Macazz. Dit Nederlandse merk maakt modern klassieke meubels met een tintje glam. De collectie bestaat uit tijdloze banken, stoelen en woonaccessoires die u door diverse elementen helemaal eigen kunt maken. Kies bijvoorbeeld uit de rijke stoffen en diepe kleuren die het merk te bieden heeft. Alle meubels worden op maat gemaakt waardoor de meest ongewone afmetingen kunnen worden geleverd. Dat draagt bij aan de individualiteit van het merk en uw interieur. Macazz staat voor ambachtelijkheid en ademt luxe. Door de constante verbetering van de producten zijn ze de perfectie nabij en dat ziet u terug in de afwerking. Kortom: een meubel van Macazz is een ware toevoeging aan uw interieur.

U kunt op onze website al een voorproefje krijgen van de Macazz collectie banken, stoelen en tafels. De complete collectie kunt u bekijken in onze showroom in hartje Eindhoven.

D!Zit

D!Zit is een sfeervolle interieurzaak aan de Hertogstraat te Eindhoven en verkoopt met name het meubelmerk ‘Macazz’. Wij gaan graag met u in gesprek en komen zelfs bij u langs voor een advies en voor het uitwisselen van gedachten over uw beleving en wensen.

Contact

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

gesloten
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 17:00 uur

© 2018 D!Zit | Powered by | Privacyverklaring