Cobra Art plexiglas

Om ook de wanden van onze showroom stijlvol aan te kleden maken wij gebruik van de unieke collectie fotokunst van Cobra Art. Door deze samenwerking is ook onze showroom een stukje kunst.

Kunst op plexiglas

Cobra Art werkt samen met nationale en internationale fotografen en kunstenaars door hun werk op plexiglas te drukken. Door de verschillende stijlen van de fotografen en kunstenaars bij elkaar te brengen in één collectie ontstaat er een uniek beeld van de wereld om ons heen. Het aanbod afbeeldingen op plexiglas van Cobra art is zeer omvangrijk en opgedeeld in een aantal categorieën zoals surrealistic, nature & wildlife, fashion & faces en nog veel meer. Tevens kunt u ook kiezen voor een afbeelding uit de celebrities categorie met foto’s van onder andere Marilyn Monroe, Martin Luther King en Jackie Kennedy.

Waarom kiezen voor afbeeldingen op plexiglas?

Afbeeldingen op plexiglas staan bekend om hun diepe, scherpe kleuren. Dit kwaliteitsproduct wordt in tegenstelling dan wat de naam doet vermoeden, niet gedrukt op glas maar op acrylaat. Dat is een bewuste keuze aangezien plexiglas 2,5 keer lichter is dan glas, maar wel 17 keer sterker. Tevens is plexiglas helderder dan kristalglas wat de afbeeldingen volledig tot hun recht laat komen. De kunst fotografie komt op plexiglas helemaal tot leven en is door het lichte gewicht gemakkelijk op te hangen aan uw wand.

De collectie van Cobra Art bij D!Zit

De collectie van Cobra art komt u vooral tegen in chique restaurants en hotels en wordt vaak gebruikt door interieurstylisten en projectontwikkelaars. Elke afbeelding is tijdloos en door de grote diversiteit is er altijd een afbeelding beschikbaar die uw ruimte complimenteert. Wij van D!Zit zijn officieel partner van Cobra Art en presenteren een deel van de collectie in onze showroom. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of kom een kijkje nemen in de showroom aan de Hertogstraat in Eindhoven.