D!Zit showroom leegverkoop!

D!Zit showroom leegverkoop!

D!Zit is de meest sfeervolle woonwinkel aan de Hertogstraat 29 in Eindhoven. Bij ons vindt u kwalitatief, luxueus en vooral betaalbaar interieur. Betaalbaar wordt het komende tijd zeker, want onze nieuwe collectie komt er bijna aan. Hiervoor moet veel ruimte vrijgemaakt worden, wat betekent dat wij in de maanden april en mei een leegverkoop houden van onze volledige showroom. In april en mei shopt u alle producten uit de showroom voor een nóg voordeligere prijs!

Showroom leegverkoopVolledige collectie uit de showroom moet weg

Is de huiskamer toe aan vernieuwing, moet de zithoek nodig veranderd worden of moet er een nieuw, heerlijk bed in de slaapkamer komen? Banken, stoelen, tafels en bedden worden allemaal met mooie kortingen verkocht. Wij verkopen met name het meubelmerk ‘Macazz’.

Dit merk heeft een breed assortiment handgemaakte meubelen welke aansluiten op elk type interieur. Daarnaast kunt u uw nieuwe interieur voorzien van sfeervolle verlichting van Stout, stijlvolle afbeeldingen op plexiglas van Cobra Art en aangename shutters van Jasno. De volledige collectie uit de showroom moet plaatsmaken voor een nieuwe collectie, dus sla snel uw slag en richt nú uw woonkamer en/of slaapkamer stijlvol in!

Showroom leegverkoop

Maatwerk bij u thuis

Of u nu meubels koopt tijdens onze showroom leegverkoop of wilt wachten op de nieuwe stijlvolle collectie, bij D!Zit kunt u altijd maatwerk verwachten. Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen en mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Dan komen we zelfs bij u langs voor een advies en voor het uitwisselen van gedachten over uw beleving en wensen.

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze gerealiseerde projecten.

Shop met extra korting in april en mei

D!Zit komt binnenkort met een nieuwe collectie waarvoor veel plaats moet worden gemaakt. Daarom hebben we in de maanden april en mei een leegverkoop van onze showroom. Wilt u de woonkamer of slaapkamer stijlvol (her)inrichten? Dan is dit uw kans om de stijlvolste meubels met mooie kortingen te kopen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in onze showroom! We zien u snel bij D!Zit.