Blog

Banken op maat

Heeft u specifieke wensen voor een bank? Of bent u op zoek naar een bankstel dat niet in iedere woonkamer te vinden is? Bij D!Zit leveren wij banken in elke gewenste afmeting, kleur en stof.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

Lees verder »

Oktober woonmaand bij D!Zit

De herfst is begonnen en dus het weer tijd voor de oktober woonmaand. Bij D!Zit hebben we een ruim aanbod aan meubels om uw huis weer kleur te geven in de oktober woonmaand. In onze vernieuwde showroom vindt u voor ieders interieurwensen geschikte meubels die passen in uw huis. U bent dus van harte welkom bij D!Zit.

Lees verder »

Vakantie voorbij, tijd voor nieuwe meubels

De vakantieperiode is inmiddels voorbij en dat betekent dat het ‘normale leven’ gaat beginnen. Nu de vakantie voorbij is, kunt u bij D!Zit terecht voor nieuwe meubels. De showroom is namelijk weer geopend. Dus wilt u het tweede deel van 2019 goed beginnen met een mooie nieuwe look en feel in huis? Dan bent u bij D!Zit van harte welkom in onze vernieuwde showroom.

Lees verder »

Vernieuwde showroom

Vanaf nu shopt u de nieuwe collectie van dezelfde betrouwbare kwaliteitsmerken bij D!Zit. Hier kunt u de nieuwste woontrends, modellen en stoffen bewonderen en aanschaffen. We vertellen er hier meer over!

Lees verder »