Banken op maat

Heeft u specifieke wensen voor een bank? Of bent u op zoek naar een bankstel dat niet in iedere woonkamer te vinden is? Bij D!Zit leveren wij banken in elke gewenste afmeting, kleur en stof. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

Uw eigen design

Een bank vormt een belangrijk element in het interieur. Bent u op zoek naar iets exclusiefs? Of kunt u in standaard woonwinkels niet vinden wat u  zoekt? Kies dan voor een bank op maat. Wij assisteren u bij het gehele proces en adviseren u op het gebied van kleurstelling, stof en formaat. Onze deskundige medewerkers houden rekening met al uw wensen.

Breed assortiment

Naast onze collectie banken bieden wij ook een breed assortiment stoelen en woonaccessoires van het meubelmerk Macazz aan. Macazz is een Nederlands merk dat gebruik maakt van rijke stoffen en diepe kleuren. Zij maken moderne klassieke meubels met een vleugje glam. Naast Macazz verkopen wij verlichting van Stout, verschillende kunstcollecties van het merk Cobra Art en shutters van Jasno. Wilt u zich door deze merken laten inspireren? Kom dan langs in onze showroom in het centrum van Eindhoven.

Creëer uw eigen droombank

Wacht niet langer en creëer uw eigen droombank bij D!Zit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bent altijd van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons op. Dan helpen wij u graag verder.